Tel: +31 (0) 514-581772 | E-mail: constructie@schilstra.nl

Constructie

Constructie

Moet het van staal? dan kunnen wij het voor u maken:

Met onze goed uitgeruste constructie afdeling, en de door ons in de jaren opgebouwde kennis en ervaring; kunnen wij de klant kwaliteit en duurzaamheid bieden op vele gebieden in de staalverwerking. Zowel stuks productie als serie producties, groot of klein? u kunt bij ons terecht, en wij maken het graag voor U.

Door nauwe samenwerking met de klant en door het werk op de wensen van de klant af te stemmen, kunnen wij elke opdracht tot een goed einde brengen. Wij leveren onder andere staalconstructies voor de woningbouw, bedrijfsgebouwen , bergingen , stallen en maneges. Voor uitbreidingen en staalwerk in bestaande gebouwen zoals tj schilstra constructie bouw staalboerderijen kunt u bij ons terecht. Maar ook voor een zolderbalk of een latei. Wij houden een grote hoeveelheid staal op voorraad en kunnen zo u snel van dienst zijn.

Ook voor machinebouw kunt u bij ons terecht, nieuwbouw of modificatie en reparatie. Doordat wij zowel een constructie en mechanisatie bedrijf zijn, zijn wij in staat om zowel het bouwen als het afbouwen van de constructies en machines volledig in eigen hand te houden. Dit heeft als voordeel dat we de kwaliteit beter in de hand kunnen houden en alle componenten en onderdelen beter op elkaar af kunnen stemmen. Ook heeft het als voordeel dat mocht het eens nodig zijn wij zelf de service kunnen leveren.